Logo MUSIC4ALL Haren

Deelnemen aan MUSIC4ALL in 2020!?

Wil je ook een keer deelnemen aan MUSIC4ALL dan kan dat als je het leuk vindt om in een groep met heel verschillende jonge mensen te zingen en/of te musiceren. Wel moet je de repetities die in Haren plaatsvinden, kunnen bijwonen.

Wie kunnen deelnemen aan M4A?
Mensen zonder en met beperking. Een vereiste is dat je zelfstandig zonder 1-op-1 begeleiding kunt deelnemen. Daarbij gaan we ervan uit dat je vanuit je huidige mogelijkheden kunt doorgroeien naar een hoger niveau. Daar we in een groep musiceren, verwachten we dat je in staat bent tot sociale - mondelinge - interactie. De beoordeling van een en ander is aan de leden van het Stichtingsbestuur. Je kunt altijd contact met ons opnemen bij twijfel over deelname!

Aanmelden betekent niet automatisch dat je mee kan doen!
Als we alle aanmeldingen binnen hebben gaan we de groep indelen en dan krijg je bericht of je bent geplaatst. Als jij een van de gelukkigen bent, mag jij je via de website definitief aanmelden! Mocht je dan nog geen 16 jaar zijn zal in verband met de nieuwe AVG privacy wetgeving een van je ouders of verzorgers dit moeten doen...

Voorinschrijving


Let op! Deelnemen aan MUSIC4ALL Haren is érg leuk, maar niet vrijblijvend. We verwachten van je dat je elke repetitie aanwezig bent! Dus zet het goed in je agenda. Als je teveel repetities mist, loop je het risico uitgesloten te worden.

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met