Logo MUSIC4ALL Haren

Over de docenten en begeleiding

Foto van Chantal Brunt

Chantal Brunt

 

Lees meer

Het samen musiceren vind ik één van de leukste dingen om te doen en waar kan dat nou beter mee dan met MUSIC4ALL?! Het samen delen van enthousiasme voor muziek, de gezellige sfeer tijdens de repetities, de gezamenlijke spanning vlak voor een optreden en het overwinningsgevoel als iets lukt!

Daarnaast zie ik MUSIC4ALL als een kans waarbij je je eigen wereld kunt vergroten door nieuwe mensen te leren kennen, uit je comfortzone te stappen, nieuwe talenten te ontdekken en bijzondere vriendschappen op te bouwen. Tijd voor MUSIC4ALL editie 7!


Foto van Dennis Mol

Dennis Mol

 

Lees meer

Hallo! Ik ben Dennis, 24 jaar en ik studeer ‘Docent muziek’ aan het Prins Claus Conservatorium Groningen. Ook voor mij is dit het eerste jaar dat ik me aansluit bij Music4All. Dit doe ik met name om meer ervaring op te doen met bijzondere doelgroepen.

Genieten van lesgeven doe ik volop en ik heb dan ook erg veel zin om mij in te gaan zetten als docent bij Music4All!


Foto van Durk Veenstra

Durk Veenstra

 

Lees meer

Hoi! Muziek maken vind ik ontzettend leuk om te doen en al helemaal als dit met meerdere mensen kan! Vandaar dat ik de opleiding tot docent muziek doe en ik meteen enthousiast werd toen ik te horen kreeg dat ik mee mocht werken als begeleider bij MUSIC4ALL Haren. Ik zie het als een unieke kans en uitdaging om mee te doen en kan niet wachten om te beginnen!


Foto van Eileen Veldkamp

Eileen Veldkamp

 

Lees meer

Opleiding: Student Docent Muziek aan het PCC

Mijn naam is Eileen. Ik ben 22 jaar en derdejaars student Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium. Dit is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan MUSIC4ALL. Het project spreekt me persoonlijk heel erg aan. Voor een deel omdat ik zelf (ook) visueel beperkt ben. Ik ben van mening dat muziek inderdaad voor iedereen is - ongeacht beperking.


Foto van Eric Luth

Eric Luth

 

Lees meer

Beroep: Muziekdocent op de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO in Groningen
Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Sinds de tweede editie ben ik betrokken bij MUSIC4ALL; ik begeleid deelnemers van de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO en ik doe de theatrale vormgeving van de eindvoorstelling!

Ik zie MUSIC4ALL als een vrolijk, gezellig en kwalitatief hoogstaand project voor alle deelnemers! Talenten worden volop benut! Daarnaast zie ik MUSIC4ALL als een veilige mogelijkheid om over de rand van het eigen nest te kijken! En ten slotte is het een prachtige kans voor de studenten Docent Muziek om te leren werken met een veelkleurige groep! Dit jaar een 7e editie!


Foto van Joep Melis

Joep Melis

 

Lees meer

Na twee jaar meegedraaid te hebben als deelnemer ben ik nu terug als begeleider bij MUSIC4ALL Haren. Ik doe ondertussen de vooropleiding Docent Muziek aan het PCC en dit project geeft me nu de mogelijkheid om de meest interessante leerlingen te begeleiden.

Uit eigen ervaring weet ik dat de deelnemers van MUSIC4ALL samen de meest enthousiaste en vrolijke band van de wereld vormen. De voorbereidingen zorgen bij elke repetitie weer voor een feestje waar iedereen naar uitkijkt, met het eindconcert als groots hoogtepunt. De spanning in de voorbereiding en de overweldigende tevredenheid van iedereen als het uiteindelijk lukt zijn voor mij goud waard. Ik heb er heel veel zin in!


Foto van Neeke

Neeke

 

Lees meer


Foto van Sanne Wijnja

Sanne Wijnja

 

Lees meer

Hallo, ik ben Sanne en ik studeer docent muziek aan het Prins Claus Conservatorium (3e jaar). Zelf speel ik hoorn en ben ik lid bij het Frysk Fanfare Orkest. Vorig jaar kwam de vraag of er ook mensen die naast Cesco, Jaap en Junior een meer begeleidende rol wouden spelen bij Music4all. Het concept hiervan trok mij erg aan dus heb ik mij aangemeld. Het geeft ontzettend veel energie om te zien hoe enthousiast de leden van Music4all reageren op de muziek.


Foto van Susanne Veenstra

Susanne Veenstra

 

Lees meer

Hoi! Ik ben Susanne en ik studeer Docent Muziek met als hoofdinstrument klassiek piano aan het Prins Claus Conservatorium. Ik ben een enthousiasteling als het gaat om uitdagende projecten en daarom is MUSIC4ALL Haren een perfect project voor mij. Ik ben graag muzikaal bezig met anderen en ben van mening dat je altijd iets van elkaar kan leren wanneer je met elkaar samenwerkt. Ik zie er erg naar uit om bij MUSIC4ALL actief te zijn!


Foto van Thirza Fekkes

Thirza Fekkes

 

Lees meer

Muziek maken vind ik een van de mooiste dingen in het leven. Zeker als je dat samen met andere mensen kan doen. Hoe fijn is het dat je samen op het podium kan staan en een prachtig concert kunt geven waarvoor je wekenlang hebt gerepeteerd!

Muziek schept een band ook al spreek je een andere taal, heb je een beperking of totaal verschillende normen en waarden.

Ik vind het dan ook belangrijk om iedereen mee te laten doen, nieuwe dingen te leren en vooral om veel plezier te maken. Ik kijk uit naar een jaar vol muziek en gezelligheid met MUSIC4ALL Haren!


 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met