Logo MUSIC4ALL Haren

Over de docenten en begeleiding

Foto van Chantal Brunt

Chantal Brunt

 

Lees meer

Samen muziek maken vind ik één van de leukste dingen om te doen! Het met elkaar bezig zijn met muziek, de gezelligheid tijdens de repetities, de gezamenlijke spanning vlak voor een optreden, het overwinningsgevoel als iets lukt! Zelf speel ik dan ook dwarsfluit in verschillende ensembles & orkesten. Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om de kracht van het samen musiceren te kunnen ervaren. Daarom doe ik mee aan Music4All.


Foto van Dennis Mol

Dennis Mol

 

Lees meer

Hallo! Ik ben Dennis, 24 jaar en ik studeer ‘Docent muziek’ aan het Prins Claus Conservatorium Groningen. Ook voor mij is dit het eerste jaar dat ik me aansluit bij Music4All. Dit doe ik met name om meer ervaring op te doen met bijzondere doelgroepen.

Genieten van lesgeven doe ik volop en ik heb dan ook erg veel zin om mij in te gaan zetten als docent bij Music4All!


Foto van Eileen Veldkamp

Eileen Veldkamp

 

Lees meer

Opleiding: Student Docent Muziek aan het PCC

Mijn naam is Eileen. Ik ben 22 jaar en derdejaars student Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium. Dit is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan MUSIC4ALL. Het project spreekt me persoonlijk heel erg aan. Voor een deel omdat ik zelf (ook) visueel beperkt ben. Ik ben van mening dat muziek inderdaad voor iedereen is - ongeacht beperking.


Foto van Eric Luth

Eric Luth

 

Lees meer

Beroep: Muziekdocent op de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO in Groningen
Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Sinds de tweede editie ben ik betrokken bij MUSIC4ALL; ik heb een kleine rol in de begeleiding van de deelnemers en ik presenteer de uitvoeringen!

Ik ervaar MUSIC4ALL als een prachtige, gezellige en muzikale mogelijkheid voor alle deelnemers om over de muren van het 'eigen nest' heen te kijken! Nu al voor de vijfde en voor mij vierde keer; super!


Foto van Marc Diaz Grané

Marc Diaz Grané

 

Lees meer

Mijn naam is Marc en ik kom uit Barcelona. Ik ben naar Nederland gekomen om mijn droom na te streven om leraar te worden, omdat ik vind dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Toen ik van dit project hoorde, sloot ik me meteen aan omdat het onze plicht is als musici en docenten om het meest omvattende gezicht van muziek te tonen.


Foto van Merel

Merel

 

Lees meer

Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Dankzij mijn opleiding ben ik tegen dit project aangelopen. Het spreekt me ontzettend aan om via muziek andere mensen te bereiken en om samen zo’n project te ondernemen. Toen de organisatie op zoek was naar nieuwe begeleiders aarzelde ik dan ook geen moment; hier wilde ik deel van uitmaken!


Foto van Neeke

Neeke

 

Lees meer


Foto van Rianne Meinardi

Rianne Meinardi

 

Lees meer

Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Toen ik vorig jaar een keer in de hal van het Conservatorium liep werd ik getrokken door muziek afkomstig van een Music4all repetitie. Ik ben toen even gaan kijken naar de repetitie en vond het er heel leuk uitzien. Later hoorde ik wat het project Music4all precies inhield en werd ik nog enthousiaster. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit jaar zelf kan meewerken aan dit project.


Foto van Sanne Wijnja

Sanne Wijnja

 

Lees meer

Hallo, ik ben Sanne en ik studeer docent muziek aan het Prins Claus Conservatorium (3e jaar). Zelf speel ik hoorn en ben ik lid bij het Frysk Fanfare Orkest. Vorig jaar kwam de vraag of er ook mensen die naast Cesco, Jaap en Junior een meer begeleidende rol wouden spelen bij Music4all. Het concept hiervan trok mij erg aan dus heb ik mij aangemeld. Het geeft ontzettend veel energie om te zien hoe enthousiast de leden van Music4all reageren op de muziek.


 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met